En ny serie!

När vampire diares tog slut måste jag hitta något nytt jag kan titta på tills dem nya avsnitten kommer.
Så jag har börjat att kolla på pretty little liars. Den är SUPER bra!!! <3 <3// Hannis <3 <3

Sommaren <3

Här kommer några bilder:

Midsommar
Jag hälsade på fårenJag och Rebecka åkte till gammla stanHumlan vilarPannkaka som ser äcklig ut men den är godGröna lagunenMed Amanda och Albin Reklamar med Annie
Har picknick med käraste familjen <3Frida som docka


BioIgår var jag och Frida på bio vi såg bridesmaids. Superkul! <3


//Hanna

Måla!

Nu har jag precis kommit hem från stan. Gud vad det regnade!! Satte precis på mig ett par varma sockor.
Hösten har kommit.. Men det kan ju vara mysigt det också, fina färger på löven, man har en anledning att få tända ljus, varm choklad, baka bröd,skolan börjar... ne. Men ni fattar vad jag menar. Bara för att skolan börjar slutar inte ens liv bara för det! Jag ska iallafall ha lika mysigt som jag har haft i sommar ska jag ha i höst! <3


//Hanna

Hallo där!

Vid 7 vaknade jag av en telefonsignal. Jag fick en adrenalinkick så jag hoppade ur sängen och svarade.
Det visade sig att det var från larmcentralen. Mina föräldrar var inte hemma för dem skulle hämta min systers barn. Så jag väckte min storasyster i panik. Och på nåt  sätt fixade hon allt.
När jag hade gått och läggt mig igen hörde jag en massa bankanden, försiktigt tassade jag upp och fick se en kille som höll på med våran dörr.
Vår dörr har varit lite trasig så jag förmodade att det var någon hantverkare. Jag gick och läggde mig igen, och precis när jag höll på att somna vacknade jag av samma signal som hade väckt mig första gången.
Ännu en gång fick jag en adrenalinkick och for upp ur sängen. den här gången var det farmor som ringde.
Tydligen hade dem ringt henne också. Hon ville bara kolla om vi var okej! Efter det kunde jag inte somna så jag gick upp och åt frukost. Jag satte mig vid datorn för att kolla på vampire diaries. Men jag visste inte att jag hade kollat slut på den så det blev en stoor besvikelse när jag insåg det... :( Men aja <3 <3//Hanna<3 ;DOliver tar kort (ett av min systers barn) <3 <3


Förlåt...

för dålig uppdatering! När det är sommarlov har jag så mycket att göra, har nästan inte varit hemma en hel vecka på över en månad. Men när skolan börjar igen kommer det bli bättre igen. Kom hem från Arvidsjaur i går, klockan fyra på natten/morgonen. Fyy vad jag hatar 12 timmarslånga bilresor! Vi hamnade i en kö som vi satt i ett tag, det spöregnade ute och därför blev resan ett par timmar försenad. Usch! Ikväll ska det bli fotbollsträning. Gud som jag har längtat, jag ska ge 110 procent idag! :D åsså får man väl hoppas att det kommer ett par satt den inte blir inställd :/ hoppas kunna lägga upp fler bilder sen som en sammanfattning av sommarn, men tills vidare kommer en bild från Stadium sports camp, lite random;


Längtar tillbaka <3Puss och kram / Moa < 333

Dålig bloggning...

I onsdags åkte jag,pappa och Amanda till en fotokurs i stan(kommer inte ihåg vart). Vi ska få göra en var sin bok full med bilder som vi har tagit. Kursen hanlar om att man ska lära sig att göra en sån bok. Så vi har hållt på med våra datorer och tagit kort. När min bok är klar ska jag beställa den hem. Det bästa är att man fick en värdekupong på 329 kr, och det är precis vad en liten bok som jag vill ha kostar!!
Min bok ska handla om ett år. Så först ska det vara vinter bilder sen blir det vår bilder, ja jag tror ni förstår poängen.
Idag har jag och mamma gjort i ordning en pickninck som vi skulle ta vid busviken. men det blev ändrade planer så vi tog med oss alla våra filtar och picknickkorgen ut på terrassen vid poolen. så satte vi oss på filtarna istället för på stolarna bredvid oss. Efter det gick vi med humlan till busviken iallafall så hon också fick bada.
min 10 åriga gammla raggsocka <3 <3